NEVJEROJATAN USPJEH

Baby Lasagna o koncertima na Šalati: 'Ako se i ovaj rasproda...'

15.05.2024 u 19:08

Bionic
Reading

Baby Lasagna odnosno Marko Purišić novi je miljenik nacije

Baby Lasagna u nekoliko minuta rasprodao je i drugi samostalni koncert na Šalati u Zagrebu, koji će se održati 13. rujna.

Ulaznice su u prodaju puštene točno u 16 sati, a za nekoliko minuta više ih nije bilo. Dodan je i treći datum - 14. rujna.

Kako je objavio organizator LA Agency treća i posljednja Šalata još je u prodaji.

'Kada i ako se taj koncert rasproda, neće biti dodavanja dodatnih koncerata. Također koncerti se neće seliti u neki veći prostor', stoji na njihovoj Facebook stranici.

Naš predstavnik na Eurosongu gdje je osvojio drugo mjesto, oglasio se na Instagramu nakon rasprodanih koncerata.

'Drugi koncert je već prodan. Ne znam što reći tako da neću ništa govoriti. Samo ću reći da dodajemo treći i posljednji koncert. Ako se i ovaj rasproda, morat ćemo se naći negdje drugdje ovog ljeta', rekao je Marko na engleskom jeziku.

Zatim je obožavateljima rekao na hrvatskom jeziku. 'Ja i dalje mislim da mi netko laže. Jer kako? Ne znam, uglavnom karte su u prodaji za treći i zadnji show. Ako uspijete, uzmite kartu, ako ne, vidjet ćemo se nekad ovo ljeto, ali negdje drugdje. Hvala do neba', rekao je skromni glazbenik koji je s pjesmom Rim Tim Tagi Dim' očarao Europu, ali i šire.

  • +18
Baby Lasagna u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Inače, nakon povijesnog uspjeha na Euroviziji, Umažanin je u Zagrebu dočekan kao pravi pobjednik. Tisuće ljudi bodrile su ga na ulicama kao i na samom Trgu bana Jelačića što je još jedan od dokaza da je posljednjih tjedana ujedinio cijelu Hrvatsku, bez obzira na to što nije pobijedio na Eurosongu. Ono što je jedva dočekao bio je povratak u Istru, među svoje najmilije, a danas će mu u Umagu biti priređen doček na središnjem gradskom trgu od 19 sati.