SVE JO DOBRO PRISTAJE

Atraktivna plesačica Valentina Walme magnet je za poglede i u sportskoj kombinaciji

24.05.2019 u 11:07

Bionic
Reading

Javnost ju je upoznala tijekom sudjelovanja u ovogodišnjem showu 'Ples sa zvijezdama', u kojem se natjecala s novinarom Davorom Garićem, a njezin atraktivni izgled, uz ples, postao je ono o čemu se priča. Ipak, osim u seksi opravicama za plesanje, Valentina Walme pokazala je da joj dobro pristaju i svakodnevne, ležerne odjevne kombinacije

Zajedno s pjevačicom Zsa Zsa, plesačica Valentina Walme pozirala je fotografima na predstavljanju novih modela Skechers D'Lites 3.0 tenisica. Javnost je Valentinu upoznala zahvaljujući sudjelovanju u 'Plesu sa zvijezdama', gdje joj je plesni partner bio novinar Davor Garić, a pažnju na sebe privukla je momentalno ponajviše zahvaljujući svom atraktivnom izgledu.

Kroz natjecanje gledatelji su je imali prilike gledati u seksi opravicama napravljenim posebno za svaku emisiju, koje su otkrivale njezine atribute, a na ovog predstavljanje 27-godišnja Valentina Walme došla je baš kao i većina njezinih vršnjakinja - u trapericama.

Valentina Walme i Zsa Zsa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Odabrala je skinny model razderanih koljena, a uz to je iskombinirala bijeli cropani top, koji je istaknuo dodatno njezine trbušnjake, kao i trendi sako u ružičastoj boji. Raspuštene kose s laganim valovima i decentnog make-upa, Valentina je pokazala kako i u odjeći za svaki dan može izgledati seksi.