ZAPALILA HRVATE

Tko je Valentina Walme, prelijepa mentorica iz showa 'Ples sa zvijezdama', koja je svima zapela za oko

19.03.2019 u 14:01

Bionic
Reading

Od prve ovosezonske emisije plesnog spektakla ne prestaje se govoriti o atraktivnoj mentorici Davora Garića, Valentini Walme. Državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima već je sudjelovala u tom showu 2013. godine u paru s Jankom Popovićem Volarićem, a glumila je i u brojnim videospotovima

Šest je godina prošlo otkako smo zadnji put gledali 'Ples sa zvijezdama', a tada se emitirao na HRT-u i imao vjernu publiku. Kada je objavljeno da kreće na Novoj TV, nastalo je oduševljenje. Plesni parovi su pokazali što su naučili, u prvoj emisiji nitko nije ispao, a o vatrenoj izvedbi rumbe novinara Davora Garića i Valentine Walme ne prestaje se pričati. Iako su prema ocjenama žirija dobili samo 18 bodova, atraktivna Valentina osvojila je srca gledatelja. Na Instagramu je već prava zvijezda te je prati gotovo 9000 ljudi.

Tata ju je odveo na prve sate i oduševio je jer se prije bavio latinoameričkim i standardnim plesovima. Tako je počela njezina ljubav prema plesu. 'U isto vrijeme on je vodio plesne turnire, pa je moja ljubav sve više rasla, a i mama mi je radila haljine, lijepila šljokice, tako da je zapravo cijela obitelj bila u plesu - još sam k tome plesala s bratom', rekla je nedavno za 'IN magazin'.

Zbog atraktivnog izgleda Valentina, koja s bratom ima i plesni klub Waltzer, gostovala je u više glazbenih videospotova - Severine, Ivana Zaka, grupe Joy i drugih.

  • +36
Ples sa zvijezdama - 1. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Valentina je prije šest godina izgledala drukčije, no ne manje zanosno.