ZVIJEZDA INSTAGRAMA

Atraktivna plesačica iz showa 'Ples sa zvijezdama' Valentina Walme: 'Najljepše mi je plesati s bratom'

05.04.2019 u 06:53

Bionic
Reading

Privlačila je pažnju u videospotovima brojnih domaćih izvođača poput Lane Jurčević, Nede Ukraden, Davora Radolfija i Giuliana, a mnogi gledatelji Tinu Walme pamte iz 2013. kao plesnu mentoricu Janka Popovića Volarića u 'Plesu sa zvijezdama'. I u novoj sezoni tog showa koji se prikazuje na Novoj TV osvojila je publiku koja pozorno prati njezine nastupe s novinarom Davorom Garićem. Za tportal je progovorila o plesnim počecima, suradnjama s glazbenicima i svom dobrom izgledu

Valentina Walme osvojila je Instagram (gdje je trenutno prati gotovo preko 12 tisuća ljudi), a i iz dana u dan prikuplja sve više obožavatelja. 27-godišnja Zagrepčanka cijeli život posvećena je plesu u koji se zaljubila još kao 6-godišnjakinja. Vrhunske rezultate i brojne nagrade, pa i titulu prvaka u latinoameričkim i standardnim plesovima, ostvarila je s mlađim bratom Alanom koji joj je partner od samih početaka. Zahvaljujući plesu obišla je skoro cijeli svijet. Nismo uspjeli doznati je li trenutačno u vezi no sudeći po odgovoru, dala je naslutiti da je slobodna.

Kako ste zadovoljni dosadašnjim nastupima i kako reagirate na kritike žirija?

Zadovoljna sam svakim nastupom u 'Plesu sa zvijezdama' i ništa ne bih mijenjala ni da mogu. Pažljivo slušam kritike žirija.

Plesni talent naslijedili ste od tate koji se bavio plesom. Kad ste počeli plesati i profesionalno se baviti time?

Počela sam se baviti plesom kao šestogodišnja djevojčica na nagovor tate Ede i trenutno sam se zaljubila u ples te sam zapravo od malih nogu znala da je to ono čime se želim baviti.

Izvor: Društvene mreže

Često vas zovu da sudjelujete u videospotovima (Neda Ukraden, Davor Radolfi, Giuliano, Lana Jurčević, Severina). Po kojim kriterijima birate za koga ćete plesati?

Užitak je raditi s pjevačima i svakako volim raditi s ljudima koje cijenim. Iznimno je zadovoljstvo plesati za naše domaće izvođače te biti dio njihove vizije za glazbeni spot.

Kakvu glazbu i izvođače slušate?

Slušam raznovrsnu glazbu, ali najviše pop, r'n'b, latino i hip hop.

Najistaknutije rezultate postigli ste plešući s bratom Alanom. Kakav je osjećaj kad ti je brat partner?

Najljepše mi je plesati s bratom. Imamo odličan odnos i tu ludu energiju, nadopunjavamo se idejama i kreativnošću te sam stvarno sretna što je Alan moj brat i moj partner jer nema ljepšeg nego dijeliti uspjeh sa svojom obitelji.

Je li istina da je za kostime za natjecanja zaslužna vaša mama?

Za sve kostime je zaslužna moja mama, a nije ih sve ona sašila, ali ideje i lijepljenje šljokica njeno su djelo. Ona to zove terapijom za dušu.

Komentari da račun vaše ljepote pljušte na sve strane. Godi li vam to?

Mislim da svima gode lijepi komentari. I zaista hvala svima na divnim i prekrasnim komentarima te porukama.

Postoji li netko poseban u vašem životu/srcu, osim obitelji i kućnog ljubimca?

Moji prijatelji koji me podržavaju u svakom koraku i na kojima sam zahvalna.

Što ne radite kad ne plešete, što vas veseli, opušta?

Kada ne plešem, volim pogledati dobar film ili seriju, a veseli me ići u šetnju sa psom i družiti se s prijateljima.

Koja je tajna vaše super linije (osim plesa) i pazite li što jedete?

Ples mi stvarno pomaže ostati fit, ali dosta pazim što jedem i uglavnom se trudim jesti zdravo.