svježe i mladenačko

Anja Šovagović Despot pokazala look koji svi hvale: Nakon dugog vremena bez svoje 'sarmice' frizure

19.11.2023 u 16:10

Bionic
Reading

Jedna od naših najcjenjenijih umjetnica poprilično je aktivna na društvenim mrežama. Rado pokazuje poslovne i privatne crtice iz života kojeg njezini fanovi dočekuju s veseljem. Ovog puta ih je iznenadila malom promjenom u izgledu

Anja Šovagović Despot u travnju je proslavila okrugli 60. rođendan, a svakom novom objavom potvrđuje da su godine za nju samo broj. I dalje fura zavodljivi djevojački gard, a ima zavidnu liniju, blistav ten i zarazni osmijeh.

Mnogi će se složiti da izgleda kao i prije 20-ak godina kada je nastupala u uskom kostimu u Marinkovićevoj Gloriji. Na svom Instagram profilu pokazala promjenu na svojoj kosi.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Nakon dugog vremena može ju se vidjeti bez prepoznatljive visoke punđe, 'sarmice' koja je postala njezin zaštitni znak. Pozirala je s raspuštenom kosom koju je posvijetlila i ispeglala. 'Napokon frizura za 100!', poručila joj je kolegica Vitomira Lončar, a i ostali se slažu da je isfurala 'izvrstan look' te da 'sjajno izgleda'. 'Od sada..kosa dolje', poručila joj je jedna od pratiteljica.

Kako je svojedobno izjavila, s osamnaest godina je potajno uzimala mamine kreme, a lice i tijelo njeguje kantarionovim uljem, odnosno uljem gospine trave s Brača, bez kojeg ljeti ne ide nikamo, čak ni na plažu.

S osamnaest godina potajno je uzimala mamine kreme, a danas lice i tijelo njeguje kantarionovim uljem, odnosno uljem gospine trave s Brača, bez kojeg ljeti ne ide nikamo, čak ni na plažu.

  • +3
Anja Šovagović Despot Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Rekla je da od kad su joj djeca odrasla, ima vremena za svoje male radosti koje su 'samo njezine i ničije više'. Uživa u ritualima u kupaonici, pilinzima, masažama i ostalim čarima uljepšavanja, pogotovo nakon napornih premijera ili iscrpljujućih predstava i snimanja.