čestitke se nižu

Danas im je veliki dan: U domu Anje Šovagović Despot novo je slavlje

12.10.2023 u 14:07

Bionic
Reading

Prošlo je 37 godina od kad je glumica rekla da svom sedam godina starijem kolegi Draganu Despotu. Ljubav je to o kojoj se priča, a vjenčanje su dobavili nakon samo četiri dana veze

Premda mnogi smatraju da je za dugotrajan brak potrebno višegodišnje upoznavanje kroz vezu, Anja Šovagović Despot i Dragan Despot su odličan primjer da 'brak na brzaka' može biti sretan i 'do kraja života'.

Kako sve važne obiteljske događaje 'proslavi' na društvenim mrežama i 37. godišnjica braka je dobila svoju objavu. 'Fakat, dobri smo!', opisala je glumica fotografiju sa svojim suprugom koja je nastala prije nekoliko dana na zagrebačkoj premijeri filma 'Bosanski lonac'. Vitomira Lončar, Danijela Dvornik, Anica Dobra i mnogi drugi poznati i nepoznati poželjeli su im da 'još dugo traje njihov brak' te da 'dočekaju i djecu svoje djece'.

A njihova djeca, kćer Ana i sin Josip, bila su uz slavne mamu i tatu na premijeri filma pa se ponosna Anja pohvalila i zajedničkom fotografijom sa crvenog tepiha.

Podjsetimo, glumački par se vjenčao u zagrebačkoj Crkvi sv. Marka i to u tajnosti, te su svojim postupkom šokirali svoje obitelji. Anjin otac Fabijan Šovagović se navodno protivio da se Anja uda za glumca, iako mu je Dragan osobno bio simpatičan, a Anja je Draganove roditelje upoznala nekoliko sati prije odlaska u crkvu.

PREMIJERA FILMA

Već dugo nismo vidjeli toliko poznatih lica na jednom mjestu, a sve zbog 'Bosanskog lonca'

Pogledaj galeriju