LJETNO RAZOTRKIVANJE

Anja Alavanja pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu

09.08.2017 u 14:35

Bionic
Reading

Anja Alavanja Romac vrijedno objavljuje svoje ljetne fotografije na Instagramu. Tako saznajemo da voditeljica emisije 'Zdravlje na kvadrat' ima sjajnu liniju. Redovito vježbanje je učinilo svoje, pa je i ta zgodna plavuša bez problema dočekala 'ljetno razotkrivanje'

'Hvali sunce, drž' se hlada', poručuje uz fotografiju zgodna voditeljica dok pozira u hit modelu ljeta, crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu. Majčinski ‘posao’ uz onaj voditeljski, zasigurno Anji pomaže da joj linija ostane besprijekorna.

Ovog ljeta se sa svojim sinovima Ivorom i Jakovom te suprugom Željkom među ostalim odmarala u Murteru, Novom Vinodolskom i Sinju.

Za njezin dobar izgled zaslužan je zdravi način života. 

'Prilično pazim na prehranu. Volim jesti i isprobavati razna jela, pa zato pazim da moj izbor bude koliko toliko zdrav. Imam pravilo, ako jedem, recimo biftek, ili neko drugo meso, kombiniram ga uz salatu. Naravno, ponekad miješam ugljikohidrate i proteine, ali to je iznimka. Kod slastica uglavnom koristim integralno brašno i agavin ili javorov sirup, a već sam vješta i u uzradi sirovih kolača. Redovito i vježbam, puno sam s djecom vani na svježem zraku, a jedino što nije u skladu sa zdravim načinom života jest premalo sna, jer mlađi mi se sin budi uvijek prije sedam', otkrila je u razgovoru za tportal.

Hvali sunce, drž' se hlada🌲...#summertime #happystairs #beachlook #bitchlook😂#inshade

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

Kontemplacija s crvenim detaljima. Autor (J.R. 5,5 god.) #sea #salt #sun #youngartist #oldmodel

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

  • +5
Anja Alavanja Romac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL