SUPER MAMA

Na ljetovanju s troje mališana: Za Anju Alavanju Romac nema monotonije, ali stigne i pozirati suprugu

17.08.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Mnogima omiljena voditeljica i novinarka već neko vrijeme uživa na Jadranu sa svoja tri sina. Uz Dana starog četiri mjeseca te njegovu stariju braću, devetogodišnjeg Jakova i petogodišnjeg Ivora, Anji Alavanji Romac ni na sekundu nije dosadno, s svoje dogodovštine rado dijeli i s ostatkom svijeta

Voditeljica emisije 'Zdravo je znati'. je tako pratiteljima opisala kako bebu 'ne smije spustiti u kolica u budnom stanju' jer maleni ne želi biti u kolicima, pokazala je kako uspavljuje najmlađeg sina i s njim ide na svadbu, kako nadzire starije sinove, a u svemu joj pomaže njezin partner, ekonomist i nogometni trener Vedran Viljevac, otac maleng Dana.

Unatoč obiteljskim obavezama, Anja Alavanja Romac ovog ljeta pokazala je svoju zavidnu liniju nekoliko mjeseci od zadnjeg poroda, ali i brojne modele kupaćih kostima. Bilo da je u jednodijelnom ili dvodijelnom kupaćem, izgleda odlično.

U njenoj ovogodišnjoj kolekciji našlo se mjesta i za klasični crveni jednodijelni 'baywatch' kostim, četiri jednodijelna (žuti, dva crno bijela, maslinasti), ali i dvodijelne koji joj otkrivaju trbuh. Zgodna majka i ove sezone je isfurala trendi, narančasti badić s gaćicama visokog struka, a za atraktivne fotografije zadužen je njezin partner Vedran Viljevac.