PROSLAVILA 34. ROĐENDAN

Anja Alavanja Romac: Kad sam najumornija, djeca mi izbrišu sav umor

11.09.2016 u 16:14

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica na Fight Channelu, Anja Alavanja Romac u krugu obitelji, sa sinovima Jakovom i Ivorom, suprugom Željkom, sestrom i nećakinjom proslavila je svoj 34. rođendan. Otkrila nam je kako je to izgledalo i kako je rođendane slavila nekad

'Ovog rođendana smo nakon skromne proslave s najužom obitelji, otišli na vikend u Rovinj, malo uživati s klincima. Posebno guštam u rođendanima otkad imam svoju obitelj, pa se moji sinovi Jakov i Ivor posebno vesele puhanju svjećica i torti. A prije braka i djece bilo je razuzdanijih tuluma. Uglavnom, ne volim stvarati famu oko rođendana, ali ga uvijek propisno obilježimo', ispričala nam je Anja. 

U njezinu životu ničeg ne nedostaje, ispunjena je i sretna, a osim privatno, zadovoljna je i na poslovnom planu.
'Uistinu uživam, zadnjih godinu dana vodim i uređujem emisiju koja ide i paralelno na HRT-u 2 i sve više razumijem i pratim sport o kojem nisam prije ovog posla znala baš ništa. Zbog kliznog radnog vremena uspijevam uskladiti posao i obitelj i uživam u toj ravnoteži. Djeca su znatiželjna, neumorna, pametna, živahna, tako da nam nije uvijek lako. Ali i kad smo najumorniji, neka njihova fora izbriše sav umor', kaže.

Stariji, četverogodišnji sin Jakov više sliči na nju kakva je bila u njegovim godinama.
'Oprezan je, nepovodljiv, tvrdoglav i jako privržen meni. Drugo dijete je očito uvijek samostalnije, snalažljivije zbog same prirode stvari', ističe plavokosa Zagrepčanka.

Sa suprugom poduzetnikom i glazbenikom Željkom Romcem u braku je već pet godina. Iako su zatrpani raznim obavezama, pronalaze vremena za romantične trenutke.

'Željku i meni je u ovoj 'gaži' jako teško naći vremena za sebe, ali tu i tamo, i to se dogodi, jer moji roditelji uskaču. Zadnje je bio koncert Majki i večera s prijateljima', otkrila je.

Uživa u čarima majčinstva koje naziva najnapornijim i najdivnijim doživotnim angažmanom.
'Kad te navečer te ručice zagrle i skaču ti po glavi, tko se ne bi rastopio', smije se ponosna mama.