zabavna objava

Anja Alavanja Romac: 'Netko me nedavno pitao, da imam priliku postaviti jedno pitanje svojoj bebi, što bi je pitala. Pa naravno, 'kako ti mogu pomoći da prespavaš noć''

18.07.2021 u 11:06

Bionic
Reading

Lijepa Anja Alavanja svoju karijeru je počela kao simpatično lice s malih ekrana i osvojila sve svojom jednostavnošću i zaraznim osmijehom. Danas je Anja majka trojice sinova, a uspješno balansira između obiteljskih i poslovnih obaveza. Trenutno gušta na moru i opisuje dogodovštine sa svojim mališanima

Anja Alavanja Romac sa svojim partnerom, ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, njezini sinovima iz prvog braka devetogodišnjim Jakovom i šestogodišnjim Ivorom te tromjesečnim Danom već neko vrijeme uživaju u morskim avanturama.

Sada su najčešće njezine objave na društvenim mrežama posvećene najmlađem sinu. Takva je i najnovija.'Napričali se mi... Netko me nedavno pitao, da imam priliku postaviti jedno pitanje svojoj bebi, što bi je pitala. Pa naravno, 'kako ti mogu pomoći da prespavaš noć', opisala je voditeljica fotografiju na kojoj u naručju drži tromjesečnog dječaka.

'Dan je odličan na putovanjima. Ne smeta mu promjena mjesta, hotela, kreveta, nezahtjevna je beba gdje god boravimo. Jako je živahan i znatiželjan za svoju dob, pa je ili na rukama ili sisa. U kolicima ne želi biti dulje od pet minuta i ljuti se ako ga se negdje odloži. Nedavno sam bila s dečkima sama na moru, bez Vedrana. Bilo je jako zanimljivo, najblaže rečeno', otkrila je za Story.

Anja se samo nekoliko mjeseci nakon porođaja vratila se honorarnim poslovima, a kad nije ispred kamere, povede Dana sa sobom. 'Emisiju ‘Mala škola zdravih obroka’ snimam sa sestrom i sestričnom. U obiteljskoj atmosferi sve je lakše, ja sam ispred kamere, a Dan me gleda ležeći njima u krilu', ispričala je.