čestitamo!

Blistala je od sreće: Udala se Anja Alavanja, a sudbonosno 'da' izrekla je u romantičnoj vjenčanici

11.09.2021 u 20:40

Bionic
Reading

Ovaj vikend vrlo je značajan za voditeljicu Anju Alavnju i ekonomista te nogometnog trenera Vedrana Viljevca. Par, koji je ovog proljeća dobio i sina, uplovio je u bračnu luku, a fotografije je na društvenim mrežama podijelila Anjina prijateljica i kolegica Ana Miščević

Iako Anja Alavanja rado i često na društvenim mrežama dijeli crtice iz privatnog života, ovoga puta važan detalj otkrila je njezina prijateljica i kolegica Ana Miščević.

Ana je na svom Instagram profilu objavila fotografije Anje u prekrasnoj bijeloj vjenčanici i tako otkrila kao su voditeljica i njezin partner, ekonomist i nogometni trener Vedran Viljevac uplovili u bračnu luku i zavjetovali se na vječnu ljubav.

Na prvoj objavljenoj fotografiji poziraju Ana i Anja, a u opisu kratko i značajno stoji: '11.09.2021. Ljubav.' Druga fotografija prikazuje veselo žensko društvo, a Ana je u opisu navela: 'Udali smo Anja Alavnja Romac. Plavuše se doista bolje zabavljaju. 11.09.2020.', a tagirala je i Anjinog sada supruga, Vedrana Viljevca.

Anja je za svoj poseban dan odjenula nježnu i pomalo romantičnu vjenčanicu, savršenu za vjenčanja u kasno ljeto. Dok je gornji dio krasila čipka, donji dio haljine bio je ispunjen bogatim tilom, a Anja je nosila i dugački veo. Jednostavno i vrlo efektno, a 38-godišnja voditeljica je doista blistala.

  • +5
Anja Alavanja Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Podsjetimo, nakon razvoda od Željka Romca, s kojim ima sinove Ivora i Jakova, Anja Alavanja zaljubila se u ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca. Upravo s njim je u travnju ove godine dobila malenog dječaka kojem su ponosni roditelji dali ime Dan.