tražio savjet

Aleksandar Stanković Konstraktu je iznenadio neobičnim pitanjem na koje mu je ona rekla: 'Mijenjaj zgradu'

19.05.2022 u 17:47

Bionic
Reading

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, Ana Đurić Konstrakta, gostovala je u emisiji Oko na RTS-u u sklopu koje joj je, među ostalima, pitanja postavio i Aleksandar Stanković

'In Corpore Sano je odlična stvar, međutim mene zanima nešto drugo. Ana je seksi žena, molim je samo da mi ne govori da nije, jer je. Je li njezin seksipil utjecao na tako dobru prolaznost pjesme, to je prvo pitanje. I Drugo pitanje je kako da se odnosim prema ljudima koji u zgradi u kojoj živim ne plaćaju zajedničku struju, tj. Kako mi to u Hrvatskoj kažemo pričuvu? Neka mi pomogne obzirom da znam da je ona predstavnica kućnog savjeta?

Pjevačica mu je na to odgovorila da sebe ne gleda kao seksepilnu ženu, 'iako je to možda pridonijelo nastupu'. Na pitanje o pričuvi nije znala odgovor jer, kako kaže, sa svojim susjedima nema problema. Naime, Konstrakta je predstavnica stanara u zgradi u kojoj živi u Srbiji i kaže da se u takvoj situaciji nije nikada našla te da ne razumije ljude koji ne sudjeluju u takvoj zajedničkoj stvari. Na kraju se složila kako bi Stankoviću najbolje bilo da odseli.

  • +14
Konstrakta Izvor: Profimedia / Autor: Jussi Nukari / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na početku emisije Konstrakta je otkrila kako će, nakon Eurosonga, 'umjetnica jedno vrijeme biti nevidljiva'. 'Na neki bizaran način našla sam se na poziciji Meghan Markle. Dobro, ne baš na poziciji Meghan Markle, ali tu negdje. Mislim da imam dovoljno godina i dovoljno kritičkog kapaciteta da se u to ne uvučem i da pomislim da je to smisleno ostvarenje nekih mojih ambicija,' rekla je.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Dodala je kako joj je potrebno određeno vrijeme da sve događaje procesuira. 'Ne želim upasti u hiperprodukciju i biti u modeu u kojem se od tebe nešto traži, a ti daješ po diktatu,' istaknula je.