NAGRAĐENA OVACIJAMA

Josipa Lisac beogradsku publiku oduševila kada je povukla poveznicu između sebe i Konstrakte

15.05.2022 u 21:11

Bionic
Reading

Glazbena diva Josipa Lisac održala je u prepunoj beogradskoj MTS dvorani, nekadašnjem Domu sindikata, dvosatni koncert, a njezin izlazak na scenu popraćen je gromoglasnim ovacijama

Svoj koncert u Beogradu Josipa Lisac započela je vraćanjem u prošlost, na same početke svoje karijere, otpjevavši hitove poput ‘Što me čini sretnom’, snimljenu davne 1968. godine, nakon čega se prisjetila i svojih nastupa s grupom Time upravo u nekadašnjem Domu sindikata.

Nakon toga su se krenuli nizati njezini bezvremenski hitovi ‘O jednoj mladosti’, ‘Dok razmišljam o nama’…A potom je oduševila sve izjavom: ‘Imam sličnu kapicu kao Konstrakta’, ustvrdila je jedinstvena Josipa Lisac koja je koncert održavala u Beogradu u isto vrijeme kada je Konstrakta nastupala u finalu Eurosonga, pa joj je poželjela sreću.

Josipa Lisac u Beogradu Izvor: Promo fotografije / Autor: Nebojša Babić

Cijelo večer Josipa je svojim životnim pričama oduševljavala, ali i nasmijavala publiku. Sve je završila, kao što često i završava koncerte, pjesmom ‘Ispočetka’, a publika ju je s pozornice ispratila novim ovacijama.

Inače, Konstrakta je već izjavila kako joj je upravo Josipa Lisac najdraža pjevačica, priznavši kako je sluša od djetinjstva, stoga će joj zasigurno puno značiti da ju je legendarna pjevačica spomenula na svom beogradskom koncertu.