ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM

Konstrakta u Beogradu dočekana kao pobjednica: 'Osjetila sam najveću podršku od naših susjeda'

15.05.2022 u 15:31

Bionic
Reading

Ovogodišnja predstavnica Srbije na izboru za pjesmu Eurovizije stigla je u Beograd i progovorila o dojmovima nakon osvojenog petog mjesta

‘Osjetila sam najveću podršku od naših susjeda. Za publiku ne znam, dobili smo ukupan broj. Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lijepo. Iznenađenje je i 5 od Irske. Mislim da smo dobro prošli’, izjavila je Konstrakta za Kurir otkrivši kako je u polufinalu imala tremu.

Povratak Konstrakte iz Italije Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

‘Jesam, imala sam, mislim da se to i vidjelo. Kada sam sjela na onu stolicu srce mi je malo jače kucalo nego što treba i drugačiji je potpuno zvuk, pa kad sam čula sebe u malom mozgu, malo sam se zbunila, ali sam se snašla kasnije’.

Na pitanje kakvi su joj daljnji planovi na polju karijere, glazbenica je izjavila kako planira biti ‘nevidljiva’.

Konstrakta - In Corpore Sano Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

‘Stupa na snagu projekt ‘umjetnica je nevidljiva’. Nestat ćemo na neko vrijeme, da se saberemo i posvetimo drugim stvarima’, otkrila je.

Zahvaljujući glasovima žirija Konstrakta se u velikom finalu smjestila na 11. mjestu s osvojenih 87 bodova, no glasovi publike (225 bodova) prevagnuli su pa je svoju Eurosong avanturu završila na visokom petom mjestu.

  • +24
Finale Eurosonga 2022. Izvor: Profimedia / Autor: Rolf Klatt / Shutterstock Editorial / Profimedia