OVAKO SE TO RADI

Zavedite ga senzualnim plesom

14.02.2012 u 10:13

Bionic
Reading

Ovoga Valentinova zavedite ga senzualnim plesom koji će u vama probuditi snažni osjećaj ženstvenosti i samopouzdanja

Jeste li razmišljale o tome da svojemu partneru priredite nezaboravno Valentinovo? To bi vam zasigurno pošlo za rukom ako biste ove

godine preskočile darove u obliku čokolada ili parfema te se odlučile za nešto puno izazovnije. A ima li što izazovnije od senzualnog plesa? Plesačice iz studija za vježbanje Pole Dance Fitness Zagreb tvrde da nema.

U čemu je zapravo tajna senzualnog plesa? Kako otkrivaju one koje ga redovito prakticiraju, ples budi ženstvenost, seksipil te zadovoljstvo vlastitim tijelom. Sve to pridonosi osjećaju samopouzdanja, a odavno je poznato da nema ništa privlačnije od samopouzdanja.

Dakle, ovoga Valentinova svojega izabranika darivajte senzualnim plesom. Za to vam ne treba nužno šipka u spavaćoj sobi. Dovoljna je fotelja ili stolac te pod i zid. S plesom ne možete pogriješiti, samo dopustite da glazba vodi vaše tijelo. I jedna važna napomena za senzualni ples: plešite iznimno sporo, barem tri puta sporije nego što ste zamislile. Kako bi to trebalo izgledati, provjerite u našem videoprilogu.