MLADA GLUMICA

Tena Nemet Brankov ponosno pokazala dečka

27.10.2015 u 13:39

Bionic
Reading

Na premijeri predstave 'Miris lovine' ovog vikenda u Vidri 21-godišnja zagrebačka glumica, kćerka Slavka Brankova i Marine Nemet, pojavila se u pratnji svog dečka, splitskog glumca Roka Sikavice, od kojeg se ne odvaja posljednjih šest mjeseci

Ljubav je najljepši predah nakon svih obaveza, rečenica je koja pobliže opisuje sreću Tene Nemet Brankov (21), mlade zagrebačke glumice koju trenutno gledamo u hvaljenoj domaćoj seriji 'Nemoj nikom reći'. Proteklih mjeseci Tena je uz serijal snimala film 'Trampolin' Zrinke Matijević, a sada je, kaže, napokon uslijedila mala pauza u kojoj se može nagraditi poštenim odmorom te posvetiti predavanjima na Akademiji. Upravo ondje zbližila se s Rokom Sikavicom, 21-godišnjim splitskim glumcem kojeg smo prije dvije godine upoznali u seriji 'Ruža vjetrova', a onda i u serijalu 'Glas naroda'.

Iako su cijelo ljeto proveli skupa, njihovo prvo zajedničko javno pojavljivanje zbilo se proteklog vikenda na kazališnoj premijeri u Vidri. 'Zajedno smo šest mjeseci i lijepo nam je - Roko je isto glumac, razumijemo se, zabavljamo i to je to!', rekla nam je Tena, a dečko joj nerijetko pravi društvo i pomaže kad uskoči kao babysitterica osmomjesečnom sinu prijateljice, glumice Ivane Roščić.

O svojoj ulozi Ive u serijalu 'Nemoj nikom reći' Tena govori bez dlake na jeziku.

'Iva nije negativka - ona je samo glupa i u cijeloj priči pomalo karikirana. Inače, što se serije tiče, drago mi je da sam glumila u projektu koji na zanimljiv način prikazuje današnji život srednjoškolaca te njihove brige, navike, loše i dobre. Tijekom svog školovanja prošla sam kroz razne faze, no uvijek sam bila dio supkulture. Bila sam među onima koji su bili problem, a kasnije i ona koja je neželjena, izdvojena. Bilo je tu svega', kaže.

Njezinu prvu filmsku ulogu u drami 'Trampolin' publika će vidjeti tek sljedeće godine, a ljetošnje snimanje za kćerku je dvoje preminulih glumačkih velikana, Slavka Brankova i Marine Nemet, bilo posebno iskustvo.

'Nina Violić glumi moju majku. Imale smo jako teške scene i nije bilo lako ni meni ni njoj, no nakon svega poseban je to osjećaj. Nina je jedinstvena, zanimljiva, uz nju učiš, smiješ se...', govori Tena, mlada glumica koja je nedavno svoju dugu plavu kosu skratila i obojila u smeđu boju.

Suze liju plave oci #crybaby #nofilter #trampolin

A photo posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on

#nemojnikomereci @le_navet

A photo posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on

'Došlo mi je spontano i prijateljica me ošišala škarama za papir. Nije uopće loše ispalo, samo se još nisam priviknula na novi imidž', kroz smijeh će uvijek iskrena Tena. Najponosnija zbog svih uspjeha i novih uloga njezina je baka koja, otkriva glumica, izrezuje svaki članak o svojoj unuci iz novina i nerijetko ima pokoji mudar savjet. Baka je upoznala i Teninog dečka, a svi zajedno prošlog tjedna proslavili su njezin 77. rođendan. 'Ona je moja kraljica svemira!', poručuje Tena.

Moja baka je apsolutna kraljica svemira i danas je napunila 77.godinu zivota #grandma #love #readhead

A photo posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on