NA DRUGOJ LOKACIJI

Rujanfest ove godine u blizini Westgatea

24.08.2012 u 14:09

Bionic
Reading

Službeno je potvrđeno da će se ovogodipnji Rujanfest, jedan od najposjećenijih festivala u Hrvatskoj, održati u neposrednoj blizini Westgatea - na manje od deset minuta vožnje od Zagreba

'Suradnja između Westgatea, kao najvećeg hrvatskog trgovačkog centra, i Rujanfesta, najvećeg festivala na ovim prostorima, logičan je epilog novonastale situacije. Iako nam je žao da je upit stigao pod ovakvim okolnostima, smatramo da će promjena lokacije udahnuti novu živost i podići projekt na novu dimenziju. Westgate se konceptom poslovanja nastoji izdvojiti od ostalih te će uvijek biti potpora velikim i uspješnim projektima. Shopping City Zagreb, naša sestrinska firma, izdala je dozvolu za održavanje ovogodišnjeg Rujanfesta na prostoru u neposrednoj blizini Westgatea, na kojem se planira izgradnja najvećeg retail parka u Hrvatskoj. Interes organizatora za navedenu lokaciju dodatna je potvrda da je projekt izgradnje retail parka izvrstan oblik ulaganja u dodatne sadržaje te da posjeduje izuzetan potencijal', izjavio je Stjepan Iveljić, direktor Westgate Shopping Cityja.

 

Nakon velikih projekata poput Cro-a-Portera, Only Men Stuffa, Westgate Shopping&Music Festa na kojem su nastupili Colonia, Neno Belan i Nina Badrić, te Westgate Drive IN kina, jedinstvenog filmskog doživljaja, Westgate nastavlja s nizom uspješnih događanja.