'PLAY BALL'

Rudda u videospotu 'Play Ball' zamijenio novi bubnjar!

12.11.2014 u 11:10

Bionic
Reading

U sjeni skandala oko bubnjara Phila Rudda, optuženog za naručivanje ubojstva dviju osoba, AC/DC su snimili videospot za stvar 'Play Ball', prvu pjesmu s novog albuma 'Rock or Bust', no u njemu Rudda nema

Iako je u međuvremenu novozelandski sud odbacio optužbe na račun Rudda, čini se da mu je sudbina u bendu vrlo neizvjesna! Premda u službenom pripćenju benda stoji da Philova odsutnost neće utjecati na izlazak novog albuma i nadolazeću turneju iduće godine, u novom spotu ga nema.

U novom spotu Play Ball koja najavljuje album Rock or Bust koji izlazi 2. prosinca, umjesto Phila Rudda, na bubnjevima je Bob Richards.

Videospot je režirao David Mallet, a umjesto Malcolma koji je obolio od demencije, gitaru svira Stevie Young, Angusov i Malcolmov nećak.

Kako je ranije objavljeno, optužbe za unajmljivanje ubojice odbačene su, ali nisu one za posjedovanje kanabisa i metamfetamina. Rudd se u posljednje vrijeme na društvenim mrežama pokušava predstaviti kao miran obiteljski čovjek, no ako se dokaže da je kriv za prijetnje smrću, mogao bi odslužiti sedam godina zatvora!

Album 'Rock or Bust' izlazi 2. prosinca.

Pogledajte novi videospot AC/DC-a: