ROMANTIČNI PJEVAČ

Rođendansko iznenađenje za Tonyjevu ženu života

03.03.2016 u 14:07

Bionic
Reading

Unatoč pripremama za veliku turneju koja počinje ove subote u Beogradu, Tony nije zapostavio rođendansko slavlje svoje supruge Dubravke pobrinuvši se za sve detalje - dekoracije, tortu i velik osmijeh za njezinu licu

Koliko je sretan uz treću suprugu, Tony Cetinski je osim riječima pokazao djelima, što je Dubravka Cetinski ponosno demonstrirala prijateljima na društvenim mrežama. Naime, samo nekoliko dana prije velike glazbene turneje i priprema za koncerte poznati pjevač pobrinuo se i za slatko iznenađenje svojoj Dudi na njezin 32. rođendan. Torta, baloni s njezinim imenom i zasigurno poseban poklon pažljivog supruga ganuli su treću gospođu Cetinski koja je tog dana odabrala poseban styling s vražjim rogovima na glavi.

Uoči svog zagrebačkog koncerta na Dan žena, Tony se potrudio da svaki detalj bude savršen, pa i njegova fizička forma. Uz sve obaveze u glazbenom showu 'The Voice', pjevač je posljednjih tjedna svakodnevno vježbao u teretani, a uz pravilnu i zdravu prehranu skinuo je nekoliko kilograma. Čini se kako se Tony uz pravu ženu u svom životu preporodio, smirio nemiran duh i ukrotio temperament.