29. TRAVNJA

Rizol u Tvornici kulture

01.04.2016 u 12:45

Bionic
Reading

Rizol, glasan i jasan garage r'n'r bend iz zagrebačkog Španskog, predstavit će 29. travnja u Tvornici kulture novi album nazvan 'Strategija' u izdanju Croatia Recordsa, a nakon gotovo dvadeset godina izdavačke pauze

Okupljen u jednoj od prvih postava, koju čine Marko, Bojan, Čana, Krešo i Jadranko, Rizo će odsvirati svih dvanaest i pol novih pjesama, uz nekoliko starih favorita. Iako se činilo da album koji je uglavnom nastao krajem prošlog stoljeća neće nikada ugledati svjetlo dana, stvari su se promijenile. Jedan poziv prije godinu dana pokrenuo je još jednom stari stroj.

Predstavljanje novog početka Rizol je odradio kao predgrupa na lanjskom zagrebačkom te riječkom koncertu Električnog orgazma, što je bio zapravo prirodni put s obzirom na to da su im se putovi u prošlosti križali desetak puta na različitim koncertima. Tim nastupima podsjetili su stariju publiku kako zvuči Rizolova gitarska baražna vatra, a onu nešto mlađu publiku mahom su ostavili u pozitivnom čudu.

Da sve bude u znaku nekih prošlih vremena, Rizolu će se pridružiti Ivanka Mazurkijević (gošća u jednoj pjesmi na albumu 'Strategija') te zabočka Zadruga.  

Ulaznice
Ulaznice su u prodaji po cijeni od 25 kn. Na dan koncerta cijena će im iznositi 35 kn.

Službena prodajna mjesta:
•    Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
•    Aquarius CD shop, Varšavska 1
•    Dirty Old Shop, Tratinska 18
•    www.entrio.hr