FRENKIE U AKCJI

Pogledajte spot 'Napaćeni Bošnjo'

25.02.2013 u 21:15

Bionic
Reading

Neposredno pred zagrebačku promociju hvaljenog albuma 'Troyanac' Frenkie je snimio spot za peti singl 'Napaćeni Bošnjo'. Intrigantan spot za singl sa albuma na kojem gostuju Edio Maajka, Marčelo, Fuilip Dizdar i koji se može pohvaliti nominacijom za najbolji europski indie album 2012. Godine.

Prije nego što se u svom karakterističnom stilu obrati publici u klubu Žedno uho 2.3., Frenki je odlučio svoju vjernu publiku podsjetiti na još jednu odličnu pjesmu sa albuma 'Troyanac'. Riječ je o pjesmi 'Napaćeni Bošnjo' za koju se spot snimao u Linzu u Austriji prilikom Frenkijevog koncertnog gostovanja u tom gradu. Da bi video vjerodostojno prikazao priču ove pjesme u cijeli proces snimanja uključila se i ekipa iz 'General directorsa' i uz mnogobrojne statiste i RED kameru ostvarila još jednu Frenkijevu priču.

'Mogu reći da je ovo jedan od mojih najzahtjevnijih spotova jer smo imali preko 40 statista! Ekipa koja ga je radila zaista se pokazala profesionalnom i bez obzira na iscrpljujući rad uživali smo u svakom trenutku stvaranja cijelog videa…' – kaže Frenkie i kroz smijeh nastavlja o radnji koja prati video spot za pjesmu: 'Video prati našeg napaćenog Bošnju u svom 'skromnom' sedmosobnom stanu i Audiju, a koji na kraju dolazi na naš koncert i napravi 'frku''.