ZAMIJENIO GA AXL

Pismo shrvanog pjevača grupe AC/DC

21.04.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Nakon što je potvrđena vijest da će na ostatku svjetske turneje 'Rock or Bust' pjevača grupe AC/DC Briana Johnsona zamijeniti Axl Rose, odnosno frontmen grupe Guns N´Roses, Johnson je objavio pismo svojim obožavateljima

U njemu objašnjava detalje zbog kojih je morao odustati od pjevanja na ostatku turneje te koliko ga je ta spoznaja shrvala. No objavio je i sretnu vijest - ne planira u mirovinu i moći će nastaviti snimati s bendom u studiju čim se oporavi. Lošu je vijest saznao 7. ožujka, kada su mu stručnjaci rekli da riskira potpuni gubitak sluha ukoliko nastavi s nastupima na velikim koncertima.

'Osobno sam shrvan zbog razvoja situacije više nego što itko može zamisliti. Ovo kroz što prolazim je najgore što sam osjetio u životu. Biti dijelom AC/DC-a, snimati ploče i nastupati pred milijunima vjernih obožavatelja u posljednjih 36 godina bilo je moje životno djelo. Ne mogu se zamisliti bez toga, ali trenutačno nemam izbora. No jedno je sigurno, uvijek ću biti uz AC/DC - ako ne fizički, onda duhom...', napisao je Brian, napominjući kako se grozno osjeća i zbog obožavatelja koji su kupili ulaznicu za otkazane koncerte.

Sada mu je, kaže, fokus oporaviti se kako bi poboljšao sluh. Na kraju pisma poručuje da je unatoč nesigurnim prognozama optimističan i zahvaljuje svima za podršku i razumijevanje.