S DUDOM ŠIMENCOM

Ovo je novi videospot Siniše Glumičića i grupe Tango

03.06.2015 u 19:10

Bionic
Reading

Grupa Tango snimila je novi videospot za svoj drugi singl 'Pjevam'. U njemu ulogu ima i legendarni zlatni hrvatski olimpijac Dubravko Šimenc

Singl 'Pjevam' predstavlja grupu Tango u njezinom izvornom funk & soul stilu te nagovještava zvuk koji će prevladavati na njihovim skorašnjim koncertima.

Videospot za tu pjesmu snimljen je u idiličnoj istarskoj stanciji Casa Luigi e Luisa u selu Bazjaki blizu Motovuna, a za atraktivne kadrove zaslužan je redatelj Bojan Maćešić s kojim su članovi grupe Tango surađivali na svom prvom videospotu 'Učini što moraš'.

U spotu se pojavljuje Dubravko Šimenc, legendarni zlatni hrvatski olimpijac te prijatelj članova Tanga, kao i mladi 17-godišnji basist Stjepko Zebec, novi član grupe Tango, čijim je talentom i virtuoznošću zvuk Tanga dobio novu dimenziju.Grupa Tango na glazbenu se scenu vratila nakon punih 25 godina. Bend je djelovao u razdoblju od 1983. do 1990. kao klupska koncertna atrakcija.


Danas, nakon 25 godina s pjevačicom Majom Sever Cuglin, Borivoj Vincetić, Davor Devčić Daga i Siniša Glumičić ponovo su spremni za osvajanje radijskih top-lista, a poneseni pozitivnim kritikama publike, prijatelja i kolega glazbenika, pripremaju i zanimljiv koncertni repertoar kojim će zasigurno ponovo puniti klupske prostore.


Grupa Tango vratila se na scenu nakon 25 godina