LONDONSKI KONCERT

Oliver spreman za večerašnji spektakl i bez aviona

Bionic
Reading

Oliver Dragojević i prateći glazbenici stigli su do Londona i bez aviona i spremni su za veliki večerašnji nastup, a onaj dio publike koji nije mogao doći u London, kupljene ulaznice moći će iskoristiti za jedan od Oliverovih koncerata u listopadu u Splitu i Zagrebu

Zbog otkazivanja letova, veliki Oliverov koncert u Royal Albert Hallu bio je pod znakom pitanja, da bi naš pjevač u društvu pratećih i gostujućih glazbenika put Londona ipak krenuo u dva autobusa.

'Sve je prošlo odlično, nikakvih problema nismo imali. Tijekom vožnje nismo se dodatno pripremali za koncert jer smo, nakon intenzivnih proba sve ovo posljednje vrijeme, i više nego spremni za londonski spektakl', izjavili su prateći glazbenici za Slobodnu Dalmaciju.

Što se tiče posjećenosti koncerta, glazbenici nemaju informacije koliko je osoba otkazalo dolazak na koncert zbog prekinutih avionskih linija, ali Ictinus grupa je javila da će  sve kupljene ulaznice za koncert u Royal Albert Hallu (za 19. 4. 2010.) vrijediti kao valjane za jedan od dva buduća Oliverova koncerta u listopadu ove godine, koja će Oliver održati u Splitu i Zagrebu.