PONOVNO NA TELEVIZIJI

Oliver Mlakar opet u 'Kolu sreće'!

15.05.2015 u 13:45

Bionic
Reading

Legendarni televizijski voditelj pojavit će se u prvoj emisiji RTL-ova 'Kola sreće', čime će na simboličan način otvoriti novu sezonu kviza s novim voditeljem Borisom Mirkovićem

Kolo sreće se na male ekrane vraća od ponedjeljka, a gledatelje će u prvoj emisiji pozdraviti upravo nekadašnji voditelj popularnog kviza Oliver Mlakar.

'Ovo je baš uzbudljivo! Sretan sam što sam se ponovno našao u studiju 'Kola sreće'. Prošlo je mnogo godina, snimanja smo završili 2002, a snimili smo točno dvije tisuće i dvije emisije! To je jedan cijeli ljudski vijek. Bilo je svakakvih zanimljivih situacija na tim snimanjima, cijela avantura je trajala devet godina pa mi je teško bilo što izdvojiti', kaže Oliver koji je o novom voditelju Borisu Mirkoviću i hostesi Ivi Jerkovićimao samo riječi hvale.

'Boris je i više nego dostojna zamjena, on je jedan jako simpatičan i zgodan dečko, dobar glumac i dobar voditelj, a Iva je jednostavno prekrasna', rekao je Mlakar.


Oliver Mlakar, Iva Jerković i Boris Mirković

'I ja za njega imam samo riječi hvale. Toliko je poletan, uvijek vedrog duha i nevjerojatno mi je kako uvijek izgleda isto. Nije ostario ni dana. A taj njegov prepoznatljivi glas… Svi smo bili malo uzbuđeni na snimanju ove emisije', govori Iva Jerković.

'Najteže mi je bilo to što sam ga morao oslovljavati s 'ti'. A što se tiče kviza - postavio je visoko letvicu, a mi ćemo je probati preskočiti ili bar dotaknuti', završio je Boris.