U DOMU SPORTOVA

Objavljena satnica Urbanovog koncerta karijere

18.02.2015 u 09:28

Bionic
Reading

Najveći koncert karijere Damira Urbana i njegove Četvorke u Domu sportova, 21. veljače, dobio je svoju službenu satnicu

Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se u 20 sati. Prva na scenu stupa Milica Šerbedžija u 20:40. Nakon Milice, u 21 sat, svoje gostovanje započinje Lovely Quinces, a Damir Urban, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman na pozornicu izlaze u 21:45. Zbog sjajnih gošći i očekivane ogromne gužve svim posjetiteljima se preporuča raniji dolazak u dvoranu.

Koncert u Domu sportova obuhvaćat će sve faze Urbanove karijere, od mitskih Laufera preko antologijskih albuma 'Otrovna kiša' i 'Žena dijete' do posljednjih diskografskih izdanja zaključenih s aktualnim 'Mamutom', jednim od najboljih albuma 2014. godine. Točna set lista još se slaže, ali sigurno je da će koncert imati i određeni 'intimniji' dio programa. Također, i lista gostiju je još u pripremi, ali je započelo snimanje kratkih filmova koji će pratiti određene pjesme. I glazbenom i vizualnom djelu Urban i ekipa pristupili su jako studiozno ističući da će 'na kraju svatko dobiti upravo ono po što je došao'.

Koncert u Domu sportova bit će, začuđujuće, njihov prvi solo nastup u toj zagrebačkoj dvorani u koju će 21. veljače ući best of set lista obožavanog ćelavog pjevača čija leđa drži fantastična Četvorka. Osim Milice i Lovely Quinces, čast da podjeli scenu s Urbanom pripala je i zagrebačkom zboru Mozartine koje će, osim zajedničkog single 'Glas Jeka' izvesti i tri sjajne pjesme iz različitih faza Urbanove karijere – 'Svijet za nas', 'Astronaut' i 'Priđi mi bliže'.

Ulaznice

Od 1. siječnja do 20. veljače cijena iznosi 70 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kuna

Službena prodajna mjesta:

• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr