MAKSIM MRVICA

'Naučio sam živjeti s tragičnim gubitkom brata'

22.04.2010 u 12:59

Bionic
Reading

Šibenski pijanist sa svjetskom karijerom započeo je hrvatsku turneju u Rijeci, a odličan koncert je proslavio sa suprugom Anom

Maksim Mrvica započeo je hrvatsku turneju u Rijeci te je za časopis Gloria govorio o teškoj boli koju osjeća zbog gubitka brata Slavka koji je prošle godine poginuo na Bjelolasici. 'Nije baš puno bolje. Jedino, naučio sam živjeti s tim', rekao je tužno Maksim, koji se najbolje osjeća na moru. 'Ljeti u Šibeniku, odnosno na obližnjem otoku gdje imamo kuću, tri metra udaljenu od mora. Tamo doći iz centra Tokija ili Londona, to je prava bajka. Sada imamo i devet metara dug gliser, Zoom, za koji sam morao polagati ispit da bih ga mogao voziti. Opušta me sve što je vezano u more', govori Maksim, koji se u Zagrebu najbolje opušta odlaskom u kino, a srećom sa svojim curama stanuje blizu jednog. 

Slobodno vrijeme provodi sa svojom kćeri Leeloo i suprugom Anom. 'Vježbam isključivo prijepodne, nekad tri sata, a nekad osam sati. Odem po Leeloo u vrtić, ručamo, pa odemo do parka, najčešće do Zrinjevca ili Ribnjaka, šećemo gradom, a uvečer se nalazimo s društvom. Puno putujem, a na putovanju mi je svaka minuta isplanirana pa me ove obiteljske šetnje i druženje s prijateljima opuštaju', otkrio je za Gloriju zaposleni Maksim.