OLIVER MLAKAR

'Moji nasljednici? To je diskutabilno'

19.05.2015 u 12:20

Bionic
Reading

Televizijska legenda Oliver Mlakar gostovao je u novom serijalu RTL-ovog game showa 'Kolo sreće' u kojem je proveo devet godina

'Drago mi je bilo da su me se sjetili, jer mnogima kad spomenete 'Kolo sreće', sjete se Mlakara. Jedini sam ga vodio u Hrvatskoj pa sam jako povezan s njime. Naravno da su mi se probudile emocije, sjećanja na te dane i na uspješnu emisiju koja je bila jedna od najgledanijih u to vrijeme', kaže Oliver Mlakar i dodaje kako mu je gostovanje u novom 'Kolu sreće' bilo uzbudljivo i zanimljivo.

Od njegovog umirovljenja prošlo je 13 godina, no televizija mu, kaže, uopće ne nedostaje. Dodaje kako ne zna kakav bi to projekt morao biti da ga ponovno privuče pred kamere.

'Tu i tamo nešto još uvijek odradim, manje za televiziju, a više vodim neke proslave, snimam reklame... Ja sam svoje odgulio, 50 uspješnih godina je iza mene i ne bi bilo dobro to sad kvariti nečim', rekao je Oliver.

Teško mu je govoriti o svojim eventualnim nasljednicima, jer slabo gleda televiziju: 'Uglavnom iz tiska saznajem kakav je tko i tko što radi, ali nasljednici - to je diskutabilna stvar. Ne treba nitko imati nasljednika nego biti svatko za sebe i raditi svoj posao najbolje moguće.'

Nesuđeni profesor francuskog i talijanskog trenutačno sa suprugom Dunjom živi jako dobro i sretno u okolici Samobora.
'Živim na selu, na svom brijegu, u zelenilu s pesekima s kojima idemo na izložbe po cijeloj Europi. Zapravo živimo vrlo dinamično, a što je najvažnije, zdravi smo', ističe Oliver.


Televizijska legenda sa suprugom Dunjom u braku je više od 50 godina