ODLUČAN OTAC

Mark Zuckerberg jednom fotografijom naljutio pola interneta

10.01.2016 u 16:24

Bionic
Reading

Vlasnik i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg objavio je u petak fotografiju sa svojom kćerkicom Max, a statusom uz fotografiju naljutio je brojne komentatore i izazvao lavinu komentara

Mark koji je postao otac malene Max krajem studenog, pozirao je s kćerkicom i napisao status 'Posjet doktoru - vrijeme je za cijepljenje' čime je izazvao bijes brojnih komentatora koji su protiv cijepljenja. Fotografija je izazvala više od 67.000 komentara, a većinom su osuđujućeg karaktera za mladog multimilijardera te ga se karakterizira kao nemarnog oca koji ne razmišlja o posljedicama koje bi cjepiva mogla ostaviti. Mark se ni u jednom trenutku nije osvrnuo na komentare PA se može zaključiti DA se ne slaže s idejama da su cjepiva loša stvar, ali nekako ne sumnjamo da će se uskoro izjasniti i po tom pitanju.

Otkako su u studenome postali roditelji djevojčice, Mark i supruga Priscilla Chan često na Facebook stavljaju fotografije sa svojom jedinicom za koju kažu DA im je izmijenila čitav pogled na svijet. S obzirom na to da su dugo vremena imali problema sa začećem, ne čudi što svojoj miljenici žele biti najbolji roditelji te joj pružiti sve u životu.

Doctor's visit -- time for vaccines!

Posted by Mark Zuckerberg on Friday, 8 January 2016