OTAC HIP HOPA

KRS - One novo je ime Fresh Island Festivala

11.06.2013 u 09:56

Bionic
Reading

Fresh Island Festival za sve prave i oldskul hip hop fanove kao šlag na tortu najavljuje gostovanje hip hop ikone KRS - Onea. KRS, kojeg krasi i titula najboljeg repera svih vremena, tron je dijelio s velikanima zlatnog doba poput Jay Z-ja, Big L-a, Big Puna, 2 Paca, Notorious B.I.G-ja, Chuck D-ja te Nasa, a ove godine prvi put dolazi u Hrvatsku

U petak 12. srpnja u klubu Aquarius, nakon festivalskih nastupa Snoop Dogga, A$AP Rockyija i Iggyja Azalea, publika će dobiti priliku uživati u rimama učitelja i istinske legende koja s razlogom nosi nadimak 'The Teacher'.

Svatko tko je 90-ih uistinu slušao hip hop morao je jednom prodrmati walkman kazetom KRS - Onea. Pravim imenom Kris Parker, ovaj otac stare škole je s DJ-om Scottom la Rockom tvorio jedan od najpoznatijih dvojaca u hip hop krugovima ikada - Bogie Down Production.

KRS-One - 'Aztechnical'

Uz preko 40 imena koja će nastupiti na četiri pozornice klubova Aquarius & Papaya tijekom četiri dana i noći, ekskluzivni party na brodu rezerviran za samo 200 najbržih fanova, prvi plesni ljetni kamp,Adria Dance Camp, koji će okupiti preko 100 najboljih koreografa i plesača sa svjetske i regionalne scene, nezaboravni after beach partyji obilježit će najveći hip hop događaj u regiji koji pravi ljubitelji nikako ne smiju propustiti.

Već sad, mjesec dana prije početka samog festivala, za Fresh Island traži se karta više, a najavljuju se posjetitelji iz čitavog svijeta. Uz KRS - Onea, ekipa Fresh Island Festivala najavljuje nastupe novih imena, i to kanadskog dua Art Of Fresh, čiji je član ponosni vlasnik Guinnessovog svjetskog rekorda D.O. (Defy the Odds), te dobitnika nagrade JUNO, producenta Slakaha the Beatchilda i švicarskog dua Nefew & DJ Costa, kojem će to biti drugi nastup na festivalu.

Ulaznice za ovaj jedinstveni ljetni doživljaj moći ćete kupiti u festivalskom izdanju (ulaznica vrijedi za četiri dana i noći) po cijeni od 56 eura (420 kuna) na službenim stranicama festivala. Fresh Island Festival turistički paketi dostupni su na fresh-island.org