PONOSNA MAMA

Korina Longin Starr objavila nove preslatke fotografije sina

24.06.2015 u 18:13

Bionic
Reading

Manekenka Korina Longin Starr toliko je očarana jednogodišnjim sinčićem da to ne može sakriti. Na društvenim mrežama objavila je nove fotografije malenog Princetona koji se sprema na rođendanski tulum

'Moj veliki dečko sav je spreman i odjeven za odlazak na rođendanski party', napisala je nekad uspješna manekenka iz Zadra, Korina Longin Starr na svojim društvenim mrežama. Ondje je postavila fotografije na kojoj njezin sinčić Princeton Rivera gleda svoj omiljeni crtić.

Malenog Princetona Rivera, Korina je na svijet donijela u ožujku prošle godine i otada nerijetko na društvenim mrežama ističe koliko je blagoslovljena i sretna što je postala majka. Sinčića je dobila u braku s 15 godina starijim reperom Fredom Starrom. Po mnogima jedna od najljepših hrvatskih manekenki u tajnosti se udala 2007. godine, o čemu nije obavijestila ni obitelj ni prijatelje.

Iako u rodnu Hrvatsku ne dolazi često, sa svojim prijateljima redovito je u kontaktu. Živi u Los Angelesu gdje uživa u obiteljskoj idili sa svoja dva muškarca.