ASTRO PROFIL

Kakvi su Škorpioni u ljubavi?

15.11.2015 u 08:21

Bionic
Reading

Škorpionima treba samo malen korak od ljubavi do mržnje pa im nije pametno lagati. Iznimno su strastveni, no i vrlo osvetoljubivi

Škorpioni slove kao zahtjevni i naporni ljubavni partneri. Ne zadovoljavaju se polovičnim odnosima i prosječnim partnerima. Ako iz bilo kojeg razloga ne mogu raskinuti vezu u kojoj se ne osjećaju dobro, vrlo su neugodni i zagorčavaju partneru život.

Iznimno su pronicljivi i sumnjičavi pa lako razotkrivaju laži i licemjerje. Potreban im je netko dobronamjeran, odan - i seksualno potentan. Pronađu li pogodnog partnera, do izražaja dolaze njihove najbolje osobine: pouzdanost, odvažnost i spremnost na borbu za one koje vole.

Kao ljubavnici su vrlo poželjni jer su strastveni i pohotni pa mnogi partneri uz njih dožive najintenzivnije seksualno iskustvo. Dobro ih je imati uza se jer nude duboku ljubav i povezanost, ali zauzvrat traže iskrenost, vjernost i pažnju.

Najbolji ljubavni partneri su im Rakovi, Ribe, Bikovi, Jarci i Djevice. U odnosu s Ovnovima, Lavovima, Vodenjacima i drugim Škorpionima izgledne su borbe ega, sukobi ili zahlađenja. Kako god bilo, odnos s njima ne zaboravlja se lako.


Žena Škorpion

Rođena je zavodnica, na čije čari malo tko ostaje imun. I ako nije klasična ljepotica, dovoljno je izazovna da privuče poglede suprotnog spola. Kad poželi nekog muškarca, uporno slama njegov otpor i može postati napasna. Obrnuto, ako netko ganja nju, ona uzmiče jer ne voli biti plijen.

U ljubavi uvijek ide na sve ili ništa, a isto očekuje i od druge strane. Treba joj snažan i odlučan partner koji zaslužuje divljenje i poštovanje. Seks joj je iznimno važan pa ne može ostati u vezi u kojoj nema privlačnosti i putenosti. Ako je zanemarena, potražit će pažnju u tuđem zagrljaju.

Kad pronađe sebi ravnog partnera, strastvenog i snažnog, a ujedno dovoljno pažljivog i osjećajnog, opušta se i pokazuje nježniju stranu. Kad je u sretnoj vezi, idealna je partnerica na koju se može osloniti i koja je spremna žestoko se boriti za one koje voli.

Želi da je njezin muškarac podržava i poštuje, a iznad svega cijeni vjernost i iskrenost. Ima snažnu intuiciju i dobar je psiholog koji smjesta prepozna laži. Nasluti li da partner nije iskren, potrudit će se svim silama doznati što joj krije. Nije preporučljivo prevariti je, jer kad se osjeti izigranom, postaje opasna, osvetoljubiva neprijateljica.

Muškarac Škorpion

Lako ga je prepoznati po magnetskom pogledu i snažnom seksipilu. Ženama je poželjan jer je strastven i intenzivan i jer ih navodi da se uz njega osjećaju posebnom. U duši je lovac i uživa u zavođenju, no ne pada nužno na izgled.

Od privlačne vanjštine važnija mu je osobnost pa obično završi u vezi sa snažnom i ravnopravnom partnericom. U mladosti je pustolovan i buntovan pa često ulazi u kratke veze temeljene na strasti.

Nije ga lako vezati, no kad se zaljubi, spreman je potpuno se podrediti svojoj odabranici. Po prirodi je oprezan i sumnjičav, no žena kojoj uspije steći njegovo povjerenje u njemu će imati vrijednog i stabilnog partnera.

Seks mu je važna životna stavka, a svojim iznadprosječnim umijećem u krevetu u pravilu oduševljava pripadnice ljepšeg spola. Redoviti seksualni odnosi i osiguravanje njegove privatnosti preduvjet su uspješne veze.