SRETNA VIJEST

Ida Prester rodila sina i nazvala ga po pjesmi Duran Durana

16.11.2016 u 13:12

Bionic
Reading

Glazbenica i televizijska voditeljica Ida Prester postala je drugi put mama. Njoj i bebi prijatelji sa svih strana od jutros čestitaju na društvenim mrežama gdje je Ida objavila da je rodila. Najmlađi član njezine obitelji zvati će se Rio, a Ida nam je otkrila kako su dječaku ona i suprug Ivan Peševski nadjenuli ime

'Sve ekspresno i bez pardona. U sat vremena je sve bilo riješeno. Beba se zove Rio, po pjesmi Duran Durana. U pjesmi je žensko ime, a kako nismo pogodili curicu, barem ime da zadržimo. Roko & Rio - vesela braća iz kvarta', rekla je u svom prepoznatljivom stilu za tportal Ida. Dobro raspoložena 37-godišnja pjevačica i televizijska voditeljica rodila je nekoliko dana prije termina. S njom na porodu nije bio suprug, jer se sve, kaže, brzo izdogađalo.

Prije dvije i pol godine Ida i beogradski poduzetnik i ugostitelj Ivan Peševski postali su roditelji sina Roka, a sada su s nestrpljenjem i veseljem dočekali drugog koji je, nedavno je izjavila, već na pregledu imao dugačke noge i ogromna stopala pa će biti dugajlija na tatu.