U HOTELU CROWNE PLAZA

I Tony Cetinski sa suprugom slavio rođendan Nikolinine kćeri

07.12.2015 u 19:15

Bionic
Reading

Prije dva tjedna Tony je zbog koncerta u Švicarskoj morao propustiti veliku srpsku svadbu svoje kume Severine u beogradskom hotelu Crowne Plaza, ali je proteklog vikenda na istom mjestu proslavio prvi rođendan kćerkice svoje prijateljice Nikoline Ristović

Raskošnu rođendansku proslavu koju su Nikolina i Vidoje Ristović priredili svojoj jedinici Uni Sofiji prošle subote u hotelu Crowne Plaza u Beogradu nije propustio ni Tony Cetinski sa suprugom Dubravkom.

Iako prije dva tjedna zbog koncerta u Zurichu nije mogao prisustvovati velikoj svadbi svoje kume Severine i Igora Kojića, ovaj je put poznati pjevač bio među tristotinjak uzvanika u istom hotelu gdje se održala i Severinina svadba. Zbog čega tada nije bio na vjenčanju, objasnio je kratko i jasno:

'Bilo je tamo svakakvog svijeta, tako da sigurno nisam falio. Sretno mladencima!' poručio je Cetinski.

Na rođendanu malene Une Sofije koji je također okupio šaroliko i veliko društvo u istom hotelu ipak se pojavio sa suprugom Dubravkom, a sudeći po fotografiji, i odlično zabavio. Ovaj put veliki rođendanski šušur u režiji Nikoline i Vidoja Ristovića Tonyju je bio po guštu.

Proslavili divan dan #birthday #friends #love #happy #party

A photo posted by Goran Jovanović (@goran_jovanovic_official) on

Happy birthday, Una #birthday #first #love #friends #party #happy

A photo posted by Goran Jovanović (@goran_jovanovic_official) on