SERIJA 'PAN AM'

Goran Višnjić u strasnom zagrljaju stjuardese

18.10.2011 u 21:44

Bionic
Reading

Serija 'Pan Am', koju mnogi proglašavaju budućim televizijskih hitom u SAD-u, uskoro počinje s emitiranjem. U ulozi Jugoslavena Nike Pavića pojavljuje se glumac Goran Višnjić

Šibenčanin glumi diplomata koji je rastrgan između komunizma i blagodati koje nudi moderni Zapad, a naći će se u strasnom zagrljaju stjuardese Kate Cameron.

Njihova romansa dovest će Niku u veliku emotivnu dilemu. Višnjić bi se trebao pojaviti u četiri nastavka serije čija je radnja smještena u šezdesete godine prošlog stoljeća, a govori o poznatoj zrakoplovnoj kompaniji i odnosima između pilota i stjuardesa. To je vrijeme kad je letenje bilo rezervirano samo za one najimućnije, koji su putovali u toaletama i najskupljim odijelima.

Glavne uloge u seriji pripale su Christini Ricci, Margot Robbie i Kelli Garner. Najpoznatiji hrvatski glumac, kojeg američka publika pamti po ulozi doktora Luke Kovača u seriji 'Hitna služba', u posljednje se vrijeme može pohvaliti brojnim glumačkim angažmanima. U prosincu će premijeru imati film 'The Girl with the Dragon Tatoo' u kojem glumi s Danielom Craigom, a u postprodukciji su još dva filma u kojima Višnjić ima manje ali zapažene uloge.