LUDA ZABAVA

Freemasons oduševili Umag

13.07.2012 u 15:41

Bionic
Reading

23. ATP Vegeta Croatia Open u sklopu programa ATP Party Nights predstavlja nastupe svjetskih DJ zvijezda

Dinamična britanska DJ senzacija Freemasons rasplesala je sinoć posjetitelje 23. ATP Vegeta Croatia Open koji se održava od 5. do 15. srpnja. Započevši nastup najnovijim svjetskim hitovima, Russel Small iz Freemasonsa uspio je razveseliti brojne posjetitelje koji su nedugo zatim ATP Dance Arenu pretvorili u veliki plesni podij.

'Sinoć smo svjedočili prekrasnoj energiji. Umaška se publika pokazala kao vrhunski znalac glazbe, divan je ovo spoj sporta i zabave. Oduševljen sam Umagom i sigurno ću se vratiti u Istru', izjavio je uzbuđeni Russel Small iz Freemasonsa.

Odličan parti ATP Party Nights nastavio se dugo u istarsku noć. Već večeras na centralnoj ATP Dance Areni nastupa splitska grupa TBF, a iza njih jedan od vodećih DJ-a svijeta Patric La Funk. Pravo iznenađenje za sve posjetitelje slijedi sutra kad u Umag stiže RNB zvijezda svjetskog glasa ESTELLE. Bogat glazbeni program kojem posljednjih dana svjedočimo završit će u nedjelju 15. srpnja nastupom zagrebačke grupe Jinx I DJ-a Eddia Thoneicka