JOŠ JEDAN TALENT

Filip Juričić otkrio dosad nepoznatu stranu

19.10.2016 u 10:06

Bionic
Reading

Izleti glumaca u glazbene vode odavno su uobičajena pojava, a mnogi od njih nerijetko i za potrebe svojih uloga postaju glazbenici. Tako je zvijezdu serije 'Prava žena' Filipa Juričića za potrebe uloge dopalo da zasvira gitaru. U seriji ćemo ga gledati kako pjeva pjesmu 'Opijum' (Ne daj mene za nju) grupe Magazin iz 1997. godine

Stihovima Vjekoslave Huljić 'Ne daj mene za nju, zlato za prašinu, mog srca si šum i za um opijum' Filipov lik, Nikola, pokušao je očarati Danijelu, koju igra Marijana Mikulić. Ekipa je scenu snimala na glavnom trgu u Samoboru, a gitara mu je došla u ruke od uličnih svirača koji će također biti dio scene.

Glumac se toliko oduševio sviranjem gitare da se jedva odvojio od nje. Kako je Filip odsvirao i otpjevao Magazinov hit koji je nastao dok je u grupi pjevala Jelena Rozga, moći ćemo vidjeti u jednoj od narednih epizoda.


Uskoro ćemo moći čuti kako je Filp ovladao sviranjem girtare

Filip Juričić je i već ranije pokazivao glazene afinitete. Naime, dok je snimao seriju 'Larin izbor' zaljubio se u pjevanje te je s ekipom iza kamera na setu serije razmišljao o vlastitom bendu.

'Krenuo sam na satove pjevanja. Upoznao sam jednu prekrasnu profesoricu dok sam radio crtić 'Lorax'. Dogovaram nešto sa snimateljem sa seta 'Larina izbora' koji ima rock bend i piše fantastične tekstove. Postoji mogućnost da ću s njima zapjevati. On se sprda da će iskoristiti moju popularnost i onda me otjerati, ali kako sam ja osrednji pjevač, pristajem na to' ispričao je tada glumac za Jutarnji list


Filip Juričić teško se na setu odvojio od gitare

Glumac je jednom prilikom i zapjevao s Jelenom Rozgom: