TOŠE PROESKI

Emotivna posveta Tonyja Cetinskog preminulom 'bratku'

25.01.2016 u 13:42

Bionic
Reading

Tony Cetinski prisjetio se rođendana tragično preminulog pjevača Toše Proeskog. Toni i Toše 2004. snimili su duet 'Lagala nas mala', često su zajedno nastupali, a vezalo ih je i veliko prijateljstvo

'Na današnji dan, 25. siječnja 1981. godine je rođen i da je danas s nama, slavio bi svoj 35. rođendan... Nikad zaboravljen, nikad preboljen jedan jedini Toše Proeski. Sretan ti 35. rođendan, bratko moj. Da, slavim i slaviti ću uvijek dan kada si se rodio i disao isti zrak s nama jer ponosan sam i privilegiran što sam poznavao anđela na zemlji. Voli te brat. Fališ', napisao je Tony Cetinski na svom profilu na Facebooku.

Tony i pokojni pjevač prepoznali su se po ljubavi prema glazbi i postali prijatelji prije nego što su snimili duet. Bila im je ideja da jedan drugom otvore tržišta, Tony njemu Hrvatsku i Sloveniju, a Toše njemu Makedoniju i Srbiju. Družili su se kad god bi stigli i zajedno nastupali, a u medijskim istupima često su naglašavali koliko im je prijateljstvo bitno te koliko se poštuju. Tonija je tragična smrt prijatelja duboko pogodila, ali uvijek naglašava koliko je i dalje s njim povezan.

❥Na današnji dan 25.01.1981. godine je rođen i da je danas sa nama slavio bi svoj 35. rođendan...Nikad zaboravljen,...

Posted by Toni Cetinsky on 24. siječnja 2016