NAKON BERLINALEA

Cvitešić: Sretna sam jer svijet poštuje moj rad!

21.02.2010 u 13:59

Bionic
Reading

Zrinka Cvitešić ekskluzivno za tportal izjavila je da je zahvalna što je bila dio svijeta koji voli film i cijeni te poštuje njezin rad

Iako film Jasmile Žbanić Na putu s kojim se Zrinka Cvitešić predstavila publici na Berlinskom filmskom festivalu nije osvojio

nijednu nagradu, glumica i redateljica nisu razočarane. Cvitešić je sretna što je imala prilike sudjelovati na filmskom spektaklu.

'Sretna sam i ponosna što je svijet počeo primjećivati i nas, glumce iz Hrvatske, Bosne, Srbije, Slovenije, i što smo dobili svoje mjesto na svjetskoj karti filma. Počašćena sam što sam bila dio ove generacije Shooting Starsa jer sam se našla u okruženju iznimno talentiranih glumaca i glumica s velikim ostvarenjima iza sebe na području filma. Mislim da nam se dogodila zlatna kombinacija jer sam ja prvih dana festivala kroz Shooting Stars bila reklama filmu, a onda on meni. Zahvalna sam što sam bila dio svijeta koji voli film i cijeni te poštuje moj rad', kazala je Zrinka za tportal, dok je Marija Khon i više nego presretna, ali nije htjela previše hvaliti glumce.

'Premijera je bila veličanstvena, publika divna, a mi svi sretni. O pohvalama filmu, glumcima i svim sudionicima na filmu (naročito redateljici) ne bih ništa rekla jer će se činiti da pretjerujem', zaključila je Khon.