OD 20. LIPNJA

'Čudovišta sa sveučilišta' i u originalnoj verziji

06.06.2013 u 11:28

Bionic
Reading

Novi animirani dragulj iz studija Pixar u hrvatska kina stiže kad i u ostatak svijeta: 20. lipnja!

Premda je prvotni plan bio krenuti s kinodistribucijom novog animiranog hita iz studija Pixar, 'Čudovišta sa sveučilišta', krajem mjeseca kolovoza (kao što je to do sada bio slučaj s ljetnim animiranim filmovima), Continental film odlučio je prekinuti tu tradiciju i paralelno sa SAD-om i ostatkom svijeta započeti prikazivati nastavak velikog hita iz 2001. godine.

Tako će se 'Čudovišta sa sveučilišta' (Monstery University) u domaćim kinima započeti prikazivati već za dva tjedna – od 20. lipnja! Ovaj novi animirani Pixarov dragulj, kao i svaki do sada, bit će sinkroniziran na hrvatski jezik, ali posebno je zanimljiva informacija da će, vjerujemo na oduševljenje mnogih starijih poklonika animiranih filmova, 'Čudovišta sa sveučilišta' u kinima biti prikazana i u originalnoj, engleskoj verziji. Drugim riječima, oni koji to žele moći će u kinodvoranama čuti originalne glasove Billyja Crystala, Johna Goodmana, Helen Mirren, Stevea Buscemija, Seana Hayesa i mnogih drugih.

Što se pak hrvatskih glumaca koji su posudili svoje glasove Čudovištima tiče, svakako moramo istaknuti neke od njih: Pjer Meničanin, Stojan Matavulj, Ozren Grabarić, Branka Cvitković, Hrvoje Klobučar, Bojan Navojec, Žarko Potočnjak i mnogi drugi

'Čudovišta sa sveučilišta' - kino najava (sinkro)