POTRAGA ZA UTJEHOM

Bolni gubitak u obitelji glumca Ivana Hercega

01.12.2016 u 09:29

Bionic
Reading

Zagrebačkog glumca Ivana Hercega, zvijezdu mnogih domaćih sapunica, skoro dvije godine nema na malim ekranima, a ni na filmu, a razlog tome je, otkrio je glumac, gubitak voljene osobe. Naime, Ivanu je prošle godine u rujnu preminula majka Jaka koja je sa 64. godine izgubila borbu sa zloćudnom bolešću zbog čega je uzeo dulju pauzu i pokušao utjehu naći u putovanjima na daleke destinacije, prijateljima i ljubavi

Nakon najteže godine koja je polako na zalasku 35-godišnji glumac Ivan Herceg odlučio je objasniti zbog čega je uzeo dulju pauzu od glume u kojoj se više posvetio sebi i svojoj obitelji. Naime, prošle godine u rujnu Ivanova majka Jaka preminula je od raka dojke. Njezin odlazak, priznao je Ivan časopisu Gloria, nikad neće uspjeti preboljeti. Utjehu je pokušao pronaći i odlaskom na daleka putovanja po Aziji, no trebat će još dugo vremena da prihvati majčin odlazak s kojim nikako da se pomiri.

'Vjerovali smo do zadnje sekunde u njezin oporavak, no nije joj bilo pomoći. Koliko god vremena prošlo, ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Bili smo jako bliski. Imala je duha pa smo se znali dobro nasmijati, a bila je i odlična imitatorica. Možda sam se upravo zbog nje odlučio na glumački poziv', ispričao je zagrebački glumac  kojeg ćemo uskoro moći vidjeti u seriji 'Zlatni dvori' Nove TV.

Svoju ljubav s Anitom Dujić nije želio komentirati naglasivši samo kako će zauvijek ostati prijatelji, u vezi i izvan nje. Na pitanje koliko se osjećao krivim zbog raspada Anitina braka s Ivanom Veljačom objasnio je kako on nije bio razlog rastave.