NAKON PREKIDA

Anita Dujić i Ivan Herceg: Ručak, sretni osmjesi i pogledi

15.10.2016 u 15:38

Bionic
Reading

Sredinom kolovoza, nakon što su proslavili godišnjicu veze, glumac Ivan Herceg i Anita Dujić, model i dekoraterka setova, navodno su okončali svoju romansu. Od tada ih nitko nije vidio zajedno. Sve do jučer. Sastali su se u jednom zagrebačkom restoranu za ručak, koji je potrajao nešto dulje od sat vremena, i začinili sve sretnim osmjesima i znakovitim pogledima

Jesu li Ivan Herceg i Anita Dujić prekinuli jednogodišnju romansu, ili su je nakon dvomjesečne krize obnovili ili su pak primjer parova koji vjeruju i žive prijateljstvo i nakon ljubavi, pokazat će vrijeme. Markantni glumac i lijepa manekenka u petak su viđeni zajedno u kineskom restoranu, u centru grada, a svojim ponašanjem nisu dali naslutiti kakva je priroda njihova odnosa. Jedino je jasno da su i nakon navodnog prekida ostali u dobrim odnosima. Dokazuje to njihov zajednički odlazak na ručak.


Na ručku su se zadržali nešto dulje od sat vremena

Lijepa Trogiranka u zagrebački restoran stigla je desetak minuta prije glumca. Vedri i nasmijani proveli su neko vrijeme zajedno, razgovarajući uz ručak, nakon čega su otišli svaki svojim putem. Ivan je Anitu otpratio do automobila, a ona je iste večeri viđena na Zagrebačkom velesajmu, na modnoj reviji Elfsa.


Nakon ručka Anita Dujić otišla je na reviju Elfsa

Manekenka, ekonomistica, scenografkinja i markantni glumac ljeto su proveli zajedno u Dubrovniku, Crnoj Gori i Ninu, da bi početkom kolovoza neočekivano odlučili prekinuti vezu. Tome u prilog išle su i znakovite objave na Instagramu koje su odavale dojam da su možda jedno drugom zaista rekli zbogom.


Anita Dujić i Ivan Herceg u vezi su bili nešto više
od godinu dana

Napise da je to bila tek prolazna svađa i da o prekidu njih dvoje nema govora, nisu htjeli komentirati. Je li se radilo tek o privremenom prekidu pa ćemo ovaj ih viđati i dalje zajedno ili su ostali dobri prijatelji, vrijeme će pokazati.