METALFEST HRVATSKA

Besplatan Opening party za sve bajkere

09.05.2012 u 14:54

Bionic
Reading

Metalfest Hrvatska poziva sve bajkere iz Hrvatske i Europe na veliki besplatan Opening party prvog dana festivala, u subotu, 2. lipnja 2012.

U subotu, na velikom opening partiju očekuje se cjelodnevna i cjelonoćna metal and rock zabava uz vrhunske metal i rock DJ-e, specijalna mediteranska kuhinja po pristupačnim cijenama i tradicionalna noćna zabava uz koncert, razne dodatne sadržaje i neizbježne streaptease točke. Kao specijalni gost nastupiti će AC/DC tribute grupa Problem Child

Nakon što posjete veliko otvorenje u subotu, Metalfest Hrvatska je bajkerima pripremio specijalnu ponudu. Naime, član bilo koje bajkerske skupine u Europi koji ima člansku iskaznicu ili neki drugi valjani dokument/znak raspoznavanja, od Metalfesta na poklon dobiva 30 posto popusta na cijenu ulaznice koja će tada biti na snazi, što znači da će imati oko 200 kuna/26 eura popusta. Popust za bajkere omogućen je iz razloga što organizatori Metalfesta sudjeluju na produkciji s Moto-klubom Beštije, koji organizira moto skup odmah po okončanju Metalfesta.

Za kupnju ulaznice s takvim popustom dovoljno je doći na box office i pokazati člansku iskaznicu ili neki valjan dokument o pripadnosti nekom moto klubu. Na taj način Metalfest Hrvatska želi zahvaliti svim bajkerima koji godinama posjećuju Puntamiku i uvijek su rado viđeni gosti u Zadru. Kupnjom ulaznice za Metalfest Hrvatska svaki bajker može koristiti i popuste na noćenja navedene na službenim stranicama

Metalfest Hrvatska održat će se na poluotoku Puntamika koji je sastavni dio grada Zadra, okružen Jadranskim morem s tri strane, što ga čini jedinstvenim i najljepšim festivalom u Europi. Festivalsko će područje biti locirano gotovo more, uz kamenite i šljunčane plaže. Ulaznice po cijeni od 469 kuna mogu se kupiti do 1. lipnja. Cijena jednodnevnih ulaznica je 314 kuna.

U prilogu pogledajte jedan od videa parade bajkera kroz Zadar, koji prikazuje paradu Harley Davidson motora 2011 na lokaciji samo desetak metara udaljenoj od ulaza na poluotok Puntamiku gdje se održava Metalfest.