NAGRADNJAČA

Bare i Majke na Zagreb International Blues Festivalu

27.05.2014 u 13:56

Bionic
Reading

Počela je prodaja karata za finalni dan '5th Zagreb International Blues Festivala', koji se održava u subotu, 31. svibnja, kad u Kino dvorani Studentskog centra nastupaju Goran Bare i Majke, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy te Sanjin Banić Bane.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, po cijenama 120 kuna za Vip sjedenje, 100 kn za parter i 80 kn za parter 2.

Goran Bare i Majke, legendarni vinkovački rockeri, u svojoj su dugogodišnjoj karijeri objavili devet albuma i odsvirali brojne koncerte za pamćenje, ali još nikada nisu nastupali pred sjedećom publikom. Tako će '5th Zagreb International Blues Festival' imati ekskluzivnu čast da Majke isprobaju nešto novo - održat će svoj prvi cjelovečernji unplugged koncert pred sjedećim auditorijem u najvećoj kino dvorani u Zagrebu – u legendarnom kinu Studentskog Centra u Savskoj 25.

Uz Gorana Bareta i Majke nastupaju i gosti iz Austrije i Mađarske, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy, a završnu večer otvorit će sjajan gitarist Sanjin Banić Bane, naš ovogodišnji predstavnik na International Blues Challengeu u Memphisu, u solo/duo kategoriji.

Važno je napomenuti da je ulaz na prva četiri dana festivala besplatan, a cjelokupni program '5th Zagreb International Blues Festivala' možete vidjeti niže u tekstu.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja 5x2 ulaznice za koncert!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Davorin Gluhak
Zoran Sušanj
Eva Buća
Helena Jelovčić
Iva Bačić