USPONI I PADOVI GLUMICE

Anna Faris razvod je preboljela ugradnjom silikona

24.09.2011 u 11:01

Bionic
Reading

Na setu 1999. glumica Anna Faris upoznala je glumca Bena Indru, za kojeg se udala pet godina poslije. Brak je trajao četiri godine, a glumica je bivšem mužu isplatila 900 tisuća dolara nakon rastave, koju je preboljela partijajući i – ugradnjom silikona

U Americi 90 posto žena koje su imale više od 20 ljubavnika ne može naći muža. Taj podatak zaprepastio je Ally Darling i naveo je da se baci u potragu za svojih 20 bivših momaka pitajući se je li jedan od njih mogao biti gospodin savršeni i njezina prava ljubav. Mogao bi to lako biti i sadržaj neke stvarne priče, ali riječ je o radnji američke romantične komedije 'Koji je tvoj broj?', koja 29. rujna stiže u naša kina.

Potpis slike..

U ulozi mlade žene u univerzalnoj potrazi za nekim tko će je cijeniti gledamo plavokosu slatkicu Annu Faris, zvijezdu filmskog serijala 'Mrak film', glumicu kojoj je taština, osobina čvrsto vezana uz glumački svijet, nepoznat pojam.

'Napraviti potpunu budalu od sebe moja je najveća vještina. Uživam u tome da bez srama povraćam i padam na javnom mjestu, slučajno pljunem na nekoga, da mi ne bude neugodno kada mi između zubiju ostane hrana', otkriva 34-godišnjakinja. Rođena je 29. studenoga 1976. u Baltimoreu, u američkoj saveznoj državi Maryland, u učiteljskoj obitelji. Njena majka Karen radila je kao obrazovni instruktor, a otac Jack je sociolog koji je bio zaposlen na Sveučilištu u Washingtonu. Unatoč tome što je Anna odmalena težila potpuno drukčijem svijetu, roditelji su podržavali njenu želju da glumi.

Prvu profesionalnu ulogu odigrala je s devet godina u kazalištu u Seattleu, nedaleko od Edmondsa, gdje je odrasla. Nastavila je glumiti u lokalnim predstavama, a nakon što je diplomirala englesku književnost, odlučila se preseliti u London da bi gradila karijeru spisateljice. No nije to učinila. Nakon što je 2000. snimila horor 'Lovers Lane', zov sunčanog Los Angelesa nadglasao je poziv kišovite britanske prijestolnice.

'Dok nisam snimila 'Mrak film', uvijek sam dobivala dramske uloge. Začudilo me to da su u Hollywoodu glumci strogo podijeljeni na one koji glume u komedijama i na one koji dobivaju ozbiljnije uloge', ističe Faris. Daljnju popularnost stekla je kao Erica, majka čije su blizance posvojili Chandler i Monica u seriji 'Prijatelji'. Zapaženu rolu imala je i u drami 'Izgubljeni u prijevodu', ali pažnju šire publike donio joj je lik LaShawn Malone u ljubavnoj drami 'Planina Brokeback'.

Na setu 1999. upoznala je glumca Bena Indru, za kojeg se udala pet godina poslije. Brak je trajao četiri godine, a glumica je bivšem mužu isplatila 900 tisuća dolara nakon rastave, koju je preboljela partijajući i – ugradnjom silikona

'Tri tjedna nosila sam istu majicu s Garfieldom i traperice. Nije me bilo briga što će drugi misliti.' Samo nekoliko mjeseci nakon što se rastala zaručila se za glumca Chrisa Pratta, poznatog po ulozi Brightona Abbotta u seriji 'Everwood'. Vjenčali su se na Baliju 2009.

Iskrice su frcale čim sam ga ugledala. Bio je tako muževan i siguran u sebe. Odrasli smo u susjednim gradićima, a lijepo je biti s nekime tko te podsjeća na dom', kaže Ally koja sa suprugom živi u 'skromnoj' kući s tri spavaće sobe na Hollywood Hillsu. Planiraju djecu, a roditeljske vještine usavršavaju na svojim ljubimcima, mopsima Bonzu i Shermanu.

U novoj komediji 'Koji je tvoj broj?' glavnu mušku ulogu tumači Chris Evans, zvijezda filmova 'Kapetan Amerika: Prvi osvetnik' i 'Fantastična četvorka'. On je prijatelj glavne junakinje koji joj pomaže u potrazi za bivšim dečkima. Annu Faris iduće godine gledat ćemo u komediji 'The Dictator', u kojoj će komičarske snage odmjeriti sa Sachom Baronom Cohenom.