NEODOLJIVI BOND

Akcijska senzacija privukla mnoge poznate supružnike

03.11.2015 u 18:08

  • +13

Poznati na premijeri filma Spectre o James Bondu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Svečana premijera novog filma o britanskom agentu 007 okupila je sinoć mnoge poznate među kojima su se isticali bračni parovi. Nakon dugo vremena u javnosti se pojavila i nekadašnja potpredsjednica Vlade RH Đurđa Adlešič sa suprugom Staškom

Novi nastavak filma o Jamesu Bondu 'Spectre' u režiji Sama Mendesa koji je londonsku premijeru imao prošlog tjedna, već obara rekorde. Na svečanoj hrvatskoj premijeri sinoć u Zagrebu i Splitu okupili su se mnogi poznati parovi pa tako britansku filmsku senzaciju nisu propustili ni Ivana Marić sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem, Sandi i Ilina Cenov, Đurđa i Staško Adlešič te Indira Levak koja se ne odvaja od supruga Miroslava.

Davor Štern nije došao u pratnji supruge već sina Danijela Šterna, a Mirna Maras odlučila se za filmsku večer bez muške i prijateljske pratnje kao i glumica Ecija Ojdanić. U solo izlasku bio je i glumac Petar Ćiritović, ali i glumica Marijana Mikulić. Posebni gost premijere bio je otpravnik poslova britanskog veleposlanstva u Hrvatskoj Ian Cameron Cliff.


Marijana Mikulić


Davor i Danijel Štern



Ecija Ojdanić