SRETAN ROĐENDAN, ARIEL!

Zvijezda 'Moderne obitelji' proslavila 15. rođendan

29.01.2013 u 14:53

Bionic
Reading

Ariel Winter, simpatična glumica koju znamo iz serije 'Moderna obitelj' u kojoj glumi štrebericu Alex Dunphy, proslavila je svoj 15. rođendan na premijeri crtića u Los Angelesu u kojem posuđuje glas jednom od likova

Daily Mail komentira da je mlada glumica, o kojoj se pisalo da ju je majka fizički i psihički zlostavljala, izgledala ljupko u crnoj elegantnoj haljini na crvenom tepihu.

Ariel je s kolegama iz animiranog filma 'Batman: The Dark Knight Returns - Part Two' u kojem je svoj glas posudila Robin, odnosno Carrie Kelley, proslavila svoj rođendan radno.

Usprkos radnom slavlju, Ariel nije skidala osmijeh s lica. Iako je nedavno proživljavala pravu obiteljsku dramu (o njoj se sad brine sestra), čini se da je to sve iza mlade glumice. Kako je ranije objavljeno, njezina majka Crystal Workman je izgubila skrbništvo nad kćeri zbog tvrdnji da ju je psihički i fizički zlostavljala. Arielina 34-godišnja sestra Shanelle podnijela je tužbu na sudu protiv njihove majke i dobila privremeno skrbništvo nad sestrom.

Navodno je majka ucjenjivala i stariju kćer Shanelle te je htjela objaviti njezine gole slike.

Na svu sreću, Ariel je pronašla utjehu u poslu koji obožava. Glumica ima veliku podršku i u ekipi iz serije 'Moderna obitelj' s kojima se družila na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards. Osim toga, svoj glas posuđuje princezi u Disneyjevoj animiranoj seriji 'Sofia The First'.