KAO DA NE STARI

Fanovi je zasuli komplimentima: Pogledajte staru fotografiju Sofije Vergare za koju je dobila tisuće lajkova

14.01.2022 u 22:12

Bionic
Reading

Sofia Vergara, najpoznatija po ulozi Glorije Delgado-Pritchett u 'Modernoj obitelji', na Instagramu ima vojsku obožavatelja koje je sad počastila fotografijom iz prošlosti snimljene s početka njezine karijere

Zgodna Kolumbijka sve je oduševila fotografijom snimljenom još u 90-ima u Miamiju na kojoj pozira u zlatnom bikiniju, a fanovi su bili oduševljeni viđenim.

'Ista si', 'Izgledaš prelijepo', 'Ljepotica', 'Najljepša i najseksi žena na svijetu', samo su glasili neki od komplimenata na račun neprolazne ljepote zgodne glumice koja će ove godine proslaviti 50. rođendan.

U kratkom je roku, latino ljepotica dobila više od 400 tisuća lajkova.

Inače, svoj put do Hollywooda Sofia je rođena u Barranquilli uz oca Julija Enriquea, koji je bio stočar, i majku Margarite, kućanicu, ali i petero braće i sestara te brojne rođake.

MAGNET ZA POGLEDE

Monokromatske kombinacije uvijek su u trendu, a evo kako ih nosi lijepa Sofia Vergara

Pogledaj galeriju

Nakon što je završila privatnu dvojezičnu školu, Marymount International School Barranquilla, upisala je stomatologiju i provela tri godine na fakultetu.

Ipak umjesto da se ostvari kao stomatologinja, o čemu je sanjala od djetinjstva i do te su je titule dijelila tek dva semestra, Sofia je postala model, a kasnije i glumica.

Inače, Sofia i njezin suprug, također glumac Joe Manganiello prošloga su mjeseca proslavili šest godina braka.

Par je objavio da su se zaručili na Božić 2014. godine nakon samo šest mjeseci veze, a vjenčali su se 21. studenoga 2015. godine.