ZANOSNA KOLUMBIJKA

Komplimenti ne prestaju stizati: Sofia Vergara užarila Instagram novom fotografijom u bikiniju

29.12.2022 u 10:30

Bionic
Reading

Božićne blagdane, baš kao i rođendan supruga, zvijezda ‘Moderne obitelji’ odlučila je provesti u toplijim krajevima i pritom oduševiti svoju vojsku pratitelja na Instagramu

Više od 20 milijuna pratitelja na Instagramu, slavna Kolumbijka nerijetko počasti fotografijama u kupaćim kostimima, kako onima iz prošlosti tako i recentnijim.

Dane između Božića i Nove godine tako je odlučila je obilježiti novim bikini selfijem. Objavom fotografije u crnom bikiniju glumica je tradicionalno oduševila svoju vojsku pratitelja, a ujedno je otkrila da se ovih blagdana nalazi na otočiću La Palma na španjolskim Tenerifima, gdje nerijetko boravi sa obitelji i prijateljima.

U blagdanskoj sezoni Sofia je imala dodatan razlog za slavlje. Njezin suprug, glumac Joe Manganiello, ove srijede proslavio je 46. rođendan.

Sa zvijezdom filma 'Magic Mike' zanosna Kolumbijka u braku je od studenog 2015. godine. Par se upoznao godinu prije na večeri Udruženja dopisnika Bijele kuće, a zaručili su se na Badnjak 2014. nakon šest mjeseci veze. Par nema zajedničku djecu, no Vergara ima sina Manola (31) s bivšim suprugom Joeom Gonzalezom.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Godine 2020. ugledni Forbes proglasio ju je najplaćenijom glumicom na malim ekranima, a već nekoliko sezona dio je žirija natjecateljskog showa ‘America’s Got Talent’.