emiliA clark

Zvijezda 'Igre prijestolja' pokazala moderno i luksuzno uređen stan

19.04.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Glumački honorari i zvjezdani status u seriji 'Igre prijastolja' Emiliji Clark osigurali su lijep život u Los Angelesu. Moderno i luksuzno opremljen stan u elitnom dijelu blizu obale u kojem je uživala britanska glumica sada mogu zaviriti i mnogobrojni obožavatelji

Emilia Clarke, glumica hit serije 'Igre prijestolja' po epizodi zarađuje 497 tisuća dolara, pa ne čudi da si je nakon preseljenja iz Velike Britanije u Los Angeles pronašla luksuzan dom dostojan njezinog zvjezdanog statusa. Za svoju je prvu američku nekretninu izdvojila 5 milijuna dolara.

Gledatelji i obožavatelji sada imaju prilike zaviriti u moderno uređenu oazu u Venice Beachu, jednom od elitnijih dijelova Los Angelesa.

Dvoetažni stan s privatnom terasom i bazenom već na prvi pogled ostavlja bez daha. Staklene stijene, komadi od mramora i tek pokoji drveni detalj dominiraju prostorom.

Ravne plohe i minimalizam ono su što najbolje opisuje dekoraciju glumičina doma.

  • +7
Stan Emilije Clarke Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stan ima tri spavaće sobe na katu koje su opremljene king size krevetima, i sve su dekorirane u bijelim i bež tonovima, dok se u prizemlju smjestio golemi dnevni boravak spojen s blagovaonicom i kuhinjom.

Koncept otvorenog prostora vizualno ostavlja dojam da je ova etaža još prostranija. Bijeli zidovi i staklene stijene kroz koje se pruža pogled na prostranu terasu s bazenom i zelenu vanjsku površinu ono su što prvo upada u oči.

Kuhinja je uređena u nešto tamnijim tonovima. Elementi su napravljeni od drveta, a gornja radna površina od crnog mat mramora. Također je opremljena najmodernijom tehnikom, a na sredini se smjestio velik otok koji dijeli dnevni prostor od kuhinjskog.

Posebnost doma su golema kupaonica u kojoj se nalazi veliki tuš ali i jacuzzi kada, te knjižnica u sklopu dnevnog boravka. Visoki vanjski zidovi oko cijele zgrade omogućuju privatnost od neželjenih pogleda, stoga goleme staklene stijene po cijelome stanu i bazen u vrtu ne predstavljaju nikakav problem. Glumica bez problema može uživati u intimi i slobodnom vremenu.